ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Hemma en fredagkväll

Funderingar

 Kommer hem och tror att maken köpt blommor till mig. Icke sa nicke. Det är tonåringen med pojkvän som firar 1 år.

Till mig fanns bara städerskornas kärleksbrev. Tack så mycket.
Har sparat onsdagens mat, så jag sätter igång med den.
Why not dricka lite skumpa när man ändå står vid spisen och har tråkigt.

Medan maten gör sig färdig i ugnen så passar jag på att kolla mailen. En anställd är jättebesviken och arg på mig för att jag säger nej till att göra personen i fråga till butikschef. H*n tycker inte min kritik är rätt. Det tycker jag. Dock är h*n en jävel på kundservice.

Tonåringen med pojkvän är på stan. Maken är på nåt bissniss-möte. Ehh, hoppas jag. Så det blir talibanen och jag som äter en god fredagsmiddag tillsammans. Fast hon är sur på mig för att jag förbjudit henne att leka med dvärghamstern på ett par dagar…pga oaktsamhet.

Jag tror jag känner mig lite alåne. Förresten, är det några fler än Nettan och Suzie som följer med i morgon? Kolla lite längre ned. Orkar inte länka.

Okeyra, jag länkar. För att somliga blindstyren inte hittar så bland mina triljarder tråkiga inlägg de senaste dagarna!

Hemma en fredagkväll

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.