ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Hej och välkommen

None

..kanske jag kommer säga när jag har röjt färdigt. Här är mitt kontor. Det ser ut som om en bomb har briserat Men jag har fan inte haft tid att göra i ordning det.

Jag tog mig friheten att sno det enda riktiga kontorsrummet. Chefen och de andra får sitta i ett kontorslandskap.

Hej och välkommen

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.