ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Bråttom

None

Hinner inte äta på det asgoda lunchstället utan får nöja mig med en macka.

Det sitter en kille här som pratar i telefon med sin polare. Han berättar att tjejen inte misstänker ett skit om att han sätter på hennes polare, men att det börjar bli jobbigt att hålla i sär dom. Han vet inte vem han vill ha, den ena har stålar men “är som ett jävla lik i bingen’ och den andra “vet hur man hanterar en dase”.

Spännande

Eller inte

Bråttom

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.