ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Älgjävlarna

None

Ska gå hem när jag upptäcker att kollegan hängt upp en handduk på min klädhängare. Vi har en grej in between us:  placera fula föremål i respektives rum, gärna så undanskymt som möjligt.

Jag tror att jag ska ge henne sparken för det här var inte särskilt diskret.

Å andra sidan så påstår hon att den har hängt där i 3 dagar….

Älgjävlarna

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.