ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När man är Gastric Bypass-opererad, och aldrig lär sig

Gastric Bypass-operationen


Jag är ju GBP-opererad och det är därför viktigt att jag sköter mina matintag, 6 gånger per dag. Och att jag undviker fett och socker i möjligaste mån.

Det var lite körigt på jobbet idag så jag hann inte äta något annat än frukost.

När jag kom hem till talibanen så var jag på så vansinnigt dåligt humör att jag bestämde mig för att dra ned till vår lokala strand 2 min från huset. Jag är ingen strandböna direkt men tänkte att det kunde vara kul för talibanen. Och jag hade så bråttom att jag inte kunde göra en ordentlig matsäck, utan tryckte ned lite drickyoghurt, vatten, plommon och kakor: Finska Pinnar.

Sväljer den pluttlilla yoghurten men efter ett tag så känner jag att jag fortfarande är ashungrig. Tar ett plommon. Som smakar surt. Så jag trycker i mig två Finska Pinnar. Ungefär då dyker maken upp och badar sig lite med talibanen. Vi sitter och har trevligt med kompisar när jag känner att det börjar mullra lite i magen. Tänker att det är för att jag är så hungrig. Sen kommer den välbekanta smärtan.

Den som uppstår när jag fått i mig för mycket socker, eller fett. Den som talar om att det är dags för ett toabesök. Och inte på nån officiell äcklig strandtoa, näe, hemmamuggen.

Jag börjar plocka ihop och talibanen är fortfarande i vattnet. Sen känner jag trycket i röven. Och då mina vänner, då är det bråttom.

Så jag vänder mig om till maken och ba: “eh, kan du köra hem talibanen, jag måste dra. Nu.”

Sen drog jag. Och det är vid såna här tillfällen som jag är väldigt tacksam över att jag tog bilen, trots att jag bor 2 min från badet. För det hade sett något äckligt ut med en halvgammal kärring, med röda nedbajsade capribrallor gåendes på lokalgatan.

Väl hemma så var det bara att slänga picknick-korgen på golvet, hann inte ens av med flippflopparna. Och när man får såna här “dumpningar” som det heter, så börjar man svettas nåt kopiöst. Och får hjärtklappning. Så det var bara att slita av sig alla kläder när jag satt där. I 40 minuter by the way.

One sexy mama on the toilet…or not.

När man är Gastric Bypass-opererad, och aldrig lär sig

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.