ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Sa jag att jag älskar talibanen

Talibanen

Jag tar tillbaka det. En stund i alla fall.

Det här är resterna av ett gäng skalperade barbiedockor.

Hon säger att hon bara skulle “klippa topparna, men saxen hamnade åt andra hållet hela tiden….på allihopa.”

Hade hon varit 15 så hade hon fått utegångsförbud resten av året. Nu blir straffet ännu hårdare;

Jag har just meddelat att hon kan fetglömma sin största önskan: att få en Mariposa-barbiedocka. Nu har hon gråtit i 40 minuter och påstår att hon “aldrig kommer kunna sluta gråta, och jag gör vad som helst mamma!” Och “jag klippte inte i dom finaste barbisarna mamma.”

Och jag var noga med att tala om att jag inte var förbannad. Snarare väldigt besviken. Herrejösses vilken ångest hon har.

%&/&#”#!-unge!

Sa jag att jag älskar talibanen

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.