Sa jag att jag älskar talibanen

Jag tar tillbaka det. En stund i alla fall.

Det här är resterna av ett gäng skalperade barbiedockor.

Hon säger att hon bara skulle ”klippa topparna, men saxen hamnade åt andra hållet hela tiden….på allihopa.”

Hade hon varit 15 så hade hon fått utegångsförbud resten av året. Nu blir straffet ännu hårdare;

Jag har just meddelat att hon kan fetglömma sin största önskan: att få en Mariposa-barbiedocka. Nu har hon gråtit i 40 minuter och påstår att hon ”aldrig kommer kunna sluta gråta, och jag gör vad som helst mamma!” Och ”jag klippte inte i dom finaste barbisarna mamma.”

Och jag var noga med att tala om att jag inte var förbannad. Snarare väldigt besviken. Herrejösses vilken ångest hon har.

%&/&#”#!-unge!

 1. Lee: så kan man också tycka. Problemet är att hon ångrar sig som fan nu. Och vill att vi köper nya barbiedockor. Jag fick fram mitt budskap: 1) man är rädd om sina saker 2) näe, jag köper inte nytt när man har gjort ett medvetet val. 3)det går så bra så, att ta av sina egna pengar och köpa nya barbiedockor om man så vill. I dont care.

 2. Lee skriver:

  Vad gör det om hon klipper i sina dockor? På riktigt? Jorden går inte under.. det är hennes dockor och det är hon som får leva med att de är korthåriga. De är inte trasiga för det… hon kanske vill bli frisör när hon blir stor?

 3. Eftersom jag visste att barn klipper i saker som de inte ska klippa i hängde jag undan min brudklänning låååååååångt in i klädkammaren. HUruvida de hittade den och åtgärdade den vet jag inte för den hänger där fortfarande.

  Det enda jag vet som kommit ivägen för saxen var min dotter när 5-åriga kompisen lekte frisör med henne.
  Men det var inte värre än att åka till fabbo frisören och åtgärda till en frisyr. Så fick de begå den premiären också … (jo jag lät klippa sonen samtidigt).

 4. Jag ska SLUTA svara från iPhonen, den bara fjantar sig och stavar konstigt. Jaha, vad jag försökte säga var att jag nedmonterade mina dockor från London och gu’d vet vart, så hela släkten var förbjuden att köpa sådana saker till mig. Jag har aldrig gillat att leka med dockor, dockor är till för att dissekeras… Talibanen kan komma att bli välbetald när hon växer upp, kanske läkare? Kiruuuurg…. Fast det HADE varit bättre att klippa av kompisens hår, människohår växer ju ut igen. I alla fall mitt, och jag har allt både blivit klippt och klippt själv.

 5. (och det är lugnt, hon kommer över det).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..