ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

En vanlig söndag

Funderingar

Kära vännen Tara-Christina ringer och och småpratar lite på tåget till Eskilstuna. Hon frågar vad vi ska göra idag.

“Well, vi ska fixa med det sista med lönerna (bokföringen), sen ska vi räkna alla butikskassor och åka och banka. Och så åka till tippen, och sen till kontoret och tömma jeepen med det sista från lagret vi har flyttat.”

“Jaha, en vanlig söndag alltså!”

“Japp, en vanlig söndag.”

Vad gör ni normala människor?

En vanlig söndag

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.