ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När man tar studenten

Funderingar

Jag tog aldrig studenten. Jag tog ett sabbatsår. Som har varat i sisådär 29 år.

Därför är man en extremt stolt mamma när man har en dotter som gör det. Sjukt jä*la stolt är jag. Och de som känner oss privat förstår varför.

Men. Ni måste hjälpa mig. Jag tror jag vet vad jag ska köpa i studentpresent, men jag vill ändå höra med er om idéer. Gärna också ni tjejer och killar som själva tar/kommer att ta studenten. Hon lusläser min blogg, varför jag inte kommer att kunna kommentera några av era förslag…

Och tror ni att jag skiter pengar, så tror ni fel. Det ska vara en normal nivå, kanske lite mer. Ja, ni fattar.

När man tar studenten

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.