När man tar studenten

Jag tog aldrig studenten. Jag tog ett sabbatsår. Som har varat i sisådär 29 år.

Därför är man en extremt stolt mamma när man har en dotter som gör det. Sjukt jä*la stolt är jag. Och de som känner oss privat förstår varför.

Men. Ni måste hjälpa mig. Jag tror jag vet vad jag ska köpa i studentpresent, men jag vill ändå höra med er om idéer. Gärna också ni tjejer och killar som själva tar/kommer att ta studenten. Hon lusläser min blogg, varför jag inte kommer att kunna kommentera några av era förslag…

Och tror ni att jag skiter pengar, så tror ni fel. Det ska vara en normal nivå, kanske lite mer. Ja, ni fattar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..