När man skiter i världsliga problem och vill döda en make

Fråga 1:

Hur jävla dum är man om man hämtar en stege från källaren, som senast var placerad ute i trädgården, för att sen ställa den på en vit heltäckningsmatta i sovrummet, för att man måste fixa nåt med kabeltv-boxen, som sitter vid takbjälkarna?

Exakt HUR jävla dum är man då?

Fråga 2: Kan någon tala om var jag kan hitta Sveriges dyraste heltäckningsmatta.

För det är det enda språk somliga i hushållet fattar: stålars. Och 40 kvadratmeter vit matta lär kännas i hans plånbok.

 1. Haha, men män tänker inte så långt….

 2. Mange skriver:

  Haha! Vilken man du har. Lite utav en klåpare men helt i min smak. Ge han en kram från mig å hälsa att det är bara å köra på. Allt ordnar sig i slutändan. Lite så här: ”Klart jag älskar dig, hämta nu en öl till mig”.

 3. Stort och smått: Exakt!

  Malin J: Du, det där skulle aldrig fungera i vårt hem. Det skulle se värre ut efteråt. Och stackars maken din, fyfan vad dåligt han måste ha mått!

  B-M: Jag gjorde det. Andades. Det här är dock 3:e gången han gör samma sak.

  Annelie: Kan man säga.

  Rebecca: Tack kära du, tack som f-n.

  Åsa C: Jag hade smällt av. Och dukat i boden åt honom..

  De Tokiga Brokiga: Jo, det gick jättebra att välja det. Vitt i hela sovrummet. och det ligger så att man inte behöver ha massa spring därinne. Bara sova..

  Anna K: You´re my woman!

  Annika: Ska köpa idag!

  Nettan: Njae, nu är ju inte mattorna av samma kvalitet som det var förr. Och tyvärr är det så att ju dyrare, desto bättre kvalitet. Det är därför jag är så förbannad. Och om du dessutom hyr en maskintvätt två gånger om året, så är det renare än mycket annat. Tro mig. Jag är allergisk.

 4. Heltäckningmatta???!!! Är det inte väldigt mycket 70-tal?? Och så ohygieniskt…nej släng ut mattan vetja!

  / Nettan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..