ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Min nya bebis

None

Var tvungen att köpa en ny. Som givetvis inte alls är lika bra. Men den får duga i väntan på att Singelmamman ska vända upp och ned på sitt kontor.

Och funkar inte det så är det ebay.com som gäller. Tack mi.59. Jag ska kyssa dina fötter, om inte Singelmammans kommer före!

I love my blogg.

Och som av en händelse så har jag en blå tröja…som matchar den blåa kulan. Inte alls nördigt.

Min nya bebis

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.