ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Min älskade tvättmaskin

Livet med maken

Jag har en tvättmaskin som jag nyttjar två gånger om dagen. 365 dagar om året.  Och jag kan inte leva utan den.

Sen nån vecka tillbaka så har den börjat konstra. Lägger av mitt i programmet. Och jag får hjärnblödning. Eftersom vi tvättar så mycket så kan jag inte köpa nån billig historia. Så jag har beordrat maken a k a Martin Timellski, att försöka laga den. Ni som hängt länge i min blogg vet vilka skills maken har när det kommer till att vara en handy man. Typ noll. Men jag är beredd att chansa.

Problemet är att han inte kan göra något på egen hand. Jag måste alltid vara sällskap. Och då börjar vi bråka, eftersom jag har så många fantastiska idéer.

Så precis just nu ska vi gå upp och ta tag i saken.

Wish me luck.

Min älskade tvättmaskin

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights