Den som väntar på nåt gott, alltså när det väl händer

Jag vet ju att många här kommer via Linda/Innandufanns. Krondåren i Uppsala ni vet..

Tänkte bara tala om att jag har fått det hedervärda uppdraget att meddela nedkomsten av Flodhästens lilla Bosse, när det nu sker. (Och ”flodhästen” är hennes egen benämning så don’t shoot me liksom.) Jag har Lindas inloggningsuppgifter, med noga instruktioner och ett; ”ge FAN i att tappa bort det här nu”, med tanke på att jag är förvirrad och inte vet var jag stoppar saker…ens i min egen dator.

Så nu är jag skiträdd för att jag inte ska kunna få till ett inlägg hos henne, varför jag tänkte förvarna er…att hålla lika mycket koll hos mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..