ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Den som väntar på nåt gott, alltså när det väl händer

Funderingar

Jag vet ju att många här kommer via Linda/Innandufanns. Krondåren i Uppsala ni vet..

Tänkte bara tala om att jag har fått det hedervärda uppdraget att meddela nedkomsten av Flodhästens lilla Bosse, när det nu sker. (Och “flodhästen” är hennes egen benämning så don’t shoot me liksom.) Jag har Lindas inloggningsuppgifter, med noga instruktioner och ett; “ge FAN i att tappa bort det här nu”, med tanke på att jag är förvirrad och inte vet var jag stoppar saker…ens i min egen dator.

Så nu är jag skiträdd för att jag inte ska kunna få till ett inlägg hos henne, varför jag tänkte förvarna er…att hålla lika mycket koll hos mig.

Den som väntar på nåt gott, alltså när det väl händer

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights