När man är en asdålig bloggare

Det ekar här inne. Med lite tur så kanske jag har NÅN läsare kvar! Alla andra har sjappat av tristess!

Herregud så dåligt jag har bloggat denna vecka, sorry. Jag har byggt om vårt lager på vårt kontor. Och eftersom jag är gift med en kärring, som ägnar sig åt viktigare saker såsom försäljning och bokföring, så får jag köra racet själv. Bygga hyllor, såga sig lite, åka 14 vändor till tippen, rensa, flytta, bära, dra. You name it. Och jag har aldrig i hela mitt liv varit så skitig under en och samma vecka.

Nästa vecka är det nya tag. Om inte himlen ramlar ned i helgen så undertecknar vi ett  företagsköp på måndag.

…och i samma sekund så tror jag visst att hela min semester just försvann.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..