ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Amen allvarligt

None

Jag skruvar och vrider, men får inte upp fanskapet.

Kan kanske bero på att jag har kokhett badvatten så att svetten rinner i pannan, handsvetten är fullkomlig och glajerna är igenimmade.

Jag ska nog ta en kall dusch och be maken korka upp.

Hej & hå vad det inte gick bra med ensamtid. Och nu droppar det svett nerför kinden. Adjö

Amen allvarligt

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.