ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När det är körigt och lite tatueringar på det

Funderingar

Tonåringen - numer 28-åringen

Jag inser att ni minsann är aningen bortskämda med uppdateringar här på bloggen. I normala fall har jag inte en tanke på sånt, men just nu så är jag inne i en period där jag har väldigt mycket att göra på dagarna, och ännu mer på kvällarna, så tiden räcker inte till.

Idag kom jag hem och fann att tonåringen gjort en tatuering. En liten historia strax ovanför skulderbladen. Nåt om “Att leva är att strida”, på latin.

Och inte ett skit kan jag säga. För hon är väl medveten om att mina tatueringar kom till i samma sekund jag fyllde 18. Hon väntade i alla fall ytterligare ett år. Jag tog en bild av den men fick stränga order om att inte visa den i bloggen. Så då gör jag väl inte det då’ra.

Men det var ganska snyggt.

Vad mina tatueringar består av?

Alltså, nu ska man ha i minnet att jag var 18 år här va. Jag har en liten blomma på foten, ganska snyggt måste jag säga. Och jag minns att jag var så himla stolt över att vara först i Sverige med just en tatuering på foten. I synnerhet när jag kom dit och hade bestämt mig för att jag skulle ha en myra på knät. Mmm, jag vet, lite lätt störd var man därute i förorten.

Sen har jag en hmm…oj vad jobbigt det blev nu..Vid den tidpunkten så var jag ihop med en kille, som precis gjorde slut med mig, så jag gjorde ett pluttelitet hjärta med en pil igenom.

Men det stannade inte där, nä, jag var tvungen att trycka dit en fågeljävel också. Det hela skulle givetjävlavis symbolisera olycklig kärlek och fri som fågeln. Veckan efter blev vi ihop igen, men det var så lagom dags då..

Gudskelov så hade jag tillräcklig sinnesnärvaro att göra dem väldigt små och placerade så att de döljs av behån. Och efter ett bröstlyft för några år sen så halkade den ännu längre in på bröstet. Jag ska göra ett till lyft om några år, och då lär den försvinna.

Så nä, jag kunde inte säga så mycket till tonåringen. Hennes smak var betydligt bättre än min. Dock tycker jag nog att tatueringar är ganska fult. Passar bara en viss typ av tjejer/kvinnor. (Hej Mrs Li!)

Eller så var det det här med åldern igen..

När det är körigt och lite tatueringar på det

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.