ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Kärlek

Blandat

Vill väl bara rent allmänt påpeka att jag verkligen älskar den där krondåren, Linda.
Hon är så fantastisk. Så magnifikt fantastisk. Vad vore mitt liv utan henne? Jättetråkigt.

Smart är hon också. Jag skulle faktiskt vilja vara henne. Det skulle jag.

Älskar henne gör jag. Fantastisk är hon. Och bäst och visst sa jag smart? Och bäst och underbar och anledningen till att solen går upp varje morgon skulle jag tro.
Linda, du är UNDERBAR!

Kärlek

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.