ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Om en vanlig tisdag

Funderingar

My Lord. Vilken dag.

Trött som en örn rasslar jag iväg till jobbet och först när jag tar i dörren så inser jag att jag har soppåsen med mig och inte dataväskan. Hem igen.

Äter frukost med 58-åriga kvinnliga kollegan och berättar om min sjalidé (tack för era tips, jag funderar hårt) och presenterar ett av förslagen: runthalsen.se. Hon håller på att sätta knäckemackan i halsen och säger “nej, nej, det låter ju för fan som Långt ner i halsen (mycket känd porrfilm, för er som inte vet)!!

In på kontoret, hinner svara på några mail innan tonåringen dyker upp 9.15. Och talar om att hon måste ha med sig det där skolarbetet som hon bad mig om igår.

Backa bandet: igår kväll strax innan nöthistorien, så ringer hon undrar om jag kan printa ut en 30-sidig färgbroschyr i A5. Ett skolarbete om hemlösa. Ett arbete som avgör om hon får MVG i Svenskan, eller vad det nu var. Och självklart kan jag det. Dock talades det inte om nån deadline.

Så hon kommer inrusande och säger att hon ska vara i skolan 10.30 och var är broschyren?!!

Jag orkar inte ens redogöra för alla problem som plötsligt inträffade,men 1,5 timme senare kunde hon dra med en halvfärdig broschyr.

Problemet var att maken hade bokat in dagens första intervju kl 10.00 och hur seriöst var det, att jag var tvungen att hjälpa tonåringen under den första kvarten?

Sen rullade det på med ytterligare intervjuer. Herregud som jag tycker att det är tråkigt. Dock har vi förmodligen hittad den vi vill ha, men vi går igenom alla kandidater ändå.

Mitt i allt så har vi en viktig löneförhandling med vår bästa butikschef. Som fick dela tiden mellan några arbetssökanden.

Sen trycka i sig lunch på stående fot. Mycket kort samtal med bästa väninnan som drar till hemstaden Las Vegas i morgonbitti. Vi skulle ha gjort en grej ikväll, men hon kände sig tvungen att delta i en annan sak. Well, under USA-besöket så kommer hon sondera terrängen för vårt planerade besök i höst. Jäklars så jag ska blogga för er då!

Precis när jag inte har hunnit prata klart med henne dyker ett 2 timmars businessmöte upp. Maken är försenad, så jag måste sätta igång själv.

45 minuter försenad till skolan och säker på en avhyvling från talibanen, som dock glömde bort det i glädjen av den teckning hon just då var sysselsatt med. 
Prata skit med personalen. Herregud så bra jag är på att prata skit.

Hem, tömma och fylla tvättmaskin, plocka grejer  och fixa till käket.

19.00 stoppa talibanen i säng med godnattsaga.

19.30 fet rumpa i soffan

Andas

Om en vanlig tisdag

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.