ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Min make i ett nötskal

Livet med maken

Får ett sms 22.20 från en gammal kompis (och tillika branschkollega) som inte bor i Stockholm:

“Hej Mona, XXXXX har sagt att du kan hämta mig på Centralen imorgon 8.20, stämmer det?”

Efter dryga 20 års vänskap med maken, så vet kompisen att han alltid skall dubbelchecka makens “idéer” med mig.

Det är ju tur att man har en äkta hälft som planerar ens dagar…

…för jag sitter ju för det mesta sysslolös.

Min make i ett nötskal

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.