ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Jag firar

Gastric Bypass-operationen

Är på födelsedagskalas och råkar hitta en våg i badrummet (har ju ingen hemma).

Jag har gått ned 18 kg. Hallejävlaluleja. Problemet är att det inte syns. Folk tippar på 8-10 kg.

Never the less så ska här firas. Fifan vad jag är bra!

Jag firar

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.