Om att köpa biljetter till finalen av Melodifestivalen.

Talibanen är helt hooked på Melodifestivalen. Till råga på allt så är tjejkompisarna i grannhuset just precis ikväll i Malmö för sista delfinalen. Varför det är lite gråt och tandagnisslan.

Så jag tänker att jag ska vara världens bästa mamma och beställa mig lite biljetter till finalen här i Stockholm. Och då talibanen är lite kort i rocken så är det ju intetu tal att man kan sitta längst bak direkt.

3 995 kr. Per biljett.

In my ass.

50 tums platt-tv är skitabra.

Vid närmare eftertanke så har vi ju faktiskt en 100 tums bioduk och projektor uppsatta, näst intill oanvänt.

…som maken betalade en obscen förmögenhet för. Men som en kvart senare glömdes bort när värstingteven inhandlades.

Man kanske skulle Tradera sig lite, så kan jag bjuda halva klassen till finalen.

 1. 4 papp!, robbery säger jag bara!
  Jag ska maila Farbror Blå om detta!
  Sen blir det åtal och sånt+ att jag blir ”tillrättalagd” i egenskap av goltupp, tack för den här tiden!

 2. efterfrågan bestämmer priset…
  och se the real thing vore antagligen ovärdeligt för lilla talibanen kan jag tänka mig, så platt-tvn kan nog slänga sig i väggen.

 3. Ni kan FÅ de fyra biljetter som jag införskaffade familjen i julklapp till andra chansen.

  Inte ens de direktkvalificerade bidragen skulle ju platsa i andra chansen i år!

  Hur i helsike kan det vara så himla dåligt?????

  Och BTW. Jag ska inte till dina näjbärhoods. Men jag hör av mig ändå! 😀

 4. Man kan sälja det mesta på Tradera men du lär knappast få vad ni gav för den. Inte för jag vet vad en projektor kostar. Vi är uråldriga (!) och har en tjockteve. Köpte den just som flatscreen började slå igenom, för dyra då. När den här pajar då blir det en platt, mest för att tjockisar inte finns längre. Blocket kanske? Själv avskyr jag blocket. Alla konstiga förfrågningar, udda förslag om sätt att få betalt (en knappt använd luftfuktare och valda reservdelar till en dator t ex)… Eller andra som säger att för 1000 kr tar jag alltihop och får det att låta som om de gör en en tjänst (för ett wii). Äh näe, tror inte det…

  trist med dyra biljetter men kul att talibanen gillar melodifestivalen ändå 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..