Hur man blir sams med den man älskar

I vårt hushåll så är det jag som suger när det gäller att bli sams.

Jag kan helt enkelt inte säga förlåt. Eller ja, det ska mycket till för att jag ska göra det.

Så det är maken som är den ”store” av oss, och den som gör oss sams. Ibland vägrar han, men då jag är en tjurskalle så kan jag låta flera dagar gå. Och passa på att njuta av tystnaden. Tror f*n jag skulle kunna vara tyst i en månad. Eller två. Om det skulle krävas.

Å andra sidan så är det f*n han som triggar igång bråken..varför låta en trasig brödrost stå framme. Eller varför skita i att plocka undan efter sig. För att inte snacka om när han hämtar grejer från garaget och låter dem ligga kvar bara för att han inte oooorkar gå ned. Jag har en stegejävel i sovrummet sen två veckor tillbaka. But why liksom?

Och inget snack här nu om att han har världens sämsta fru som bara gnäller och aldrig kan säga förlåt va!

 1. Erica skriver:

  Oj vad ni är lika……hemma hos oss är det oxå frysbox mellan varven och ja visst en månad lätt…..

 2. I vårt hushåll är det frun som SUGER när hon vill bli sams…

  Sorry men jag kunde inte bara låta denna passera

  Mange!!

 3. Jessika skriver:

  Nevermind om brödrosten som inte var trasig när allt kom omkring.

 4. Jessika skriver:

  Varför slänger ni inte den trasiga brödrosten? Fast det finns ju en hel del annat man kan bli osams över 😉

 5. Jäääävligt roliga ni är med era kommentarer om att jag ”suger”! Lustigkurrar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..