Minns ni min tävling…?

Jag har nu läst igenom alla bidrag flera gånger och har haft grymma problem med att välja vem av oss som har det sämst.

För det är ju inte tu tal om att vi är i minoritet här, å nej.

Vi har snubben som inte kan ta sista delen av toapappret, utan måste ta en ny rulle

eller han som alltid ”hjälper till” med städningen innan middagsgästerna kommer, och då gör det på sitt sätt: han tvättar insidan av bilen. Vem vet, han kanske tror att det är i bilen man serverar sina gäster

eller Annikas man (numera särbo) som är skitbra på att tvätta kläder, men inte fattar att man måste plocka ur dem ur maskinen också

eller Kristiina som delar en synnerligen intressant sak med mig: vi plockar om i diskmaskinen eftersom våra män inte fattar hur man på det mest effektiva sättet fyller den

Och Helenas man skulle jag slänga ut på en kvart; han lägger alla sina jobbkläder på golvet, för dom har golvvärme ”och det är så skönt att sätta på sig varma kläder”. Problemet är bara att han är sopgubbe.

Eller Annelies snubbe som går in med skorna på och skyller på att de är kliniskt rena. Exakt så gör maken och jag blir galen på det

Och VAD ÄR DET MED MÄN som inte fattar att man SLÄNGER den gamla toarullen, inte lägger den på bänken

Sen har vi Sofias man som gärna tömmer diskmaskinen, men ställer prylar han inte vet var de ska vara, på köksön. Har ett sånt exemplar här hemma också: maken vet minsann var popcorn-skålen står när det ska poppas, men när man tömmer diskmaskinen så har man plötsligt glömt bort det, och ställer den på köksön

Alltså, det finns många fler män att läsa om bland kommentarerna.

Caroline är värd ett hedersomnämnande. Herregud vilken dåre till make hon har. Han ska helt enkelt inte köra bil. Möjligen en trampbil.

Men. Den som vinner är Anna. Hennes man är en jävel på att koka ägg i mikron och har, trots vuxen ålder, aldrig fattat den egentliga funktionen med en toapappershållare;Anna, maila mig din adress, så skickar jag dig dessa skitsnygga servettringar som kommer i en jättefin ask. Tyvärr så gör bilden dem ingen rättvisa, men de är en av våra storsäljare (för er som inte vet så jobbar vi även som grossister inom inredning/accessoarer);

Grattis Anna!

Och ni andra: TACK så jättemycket för alla bidrag och bilder!

 1. Det där med att plocka om i diskmaskinen känner jag igen. Min karl vet inte hur man fyller en maskin heller. Och han brukar ställa allt längst fram så man får tricksa allt bakom sen och blir kladdig på kuppen. Då måste man ju helt enkelt flytta om, eller hur?

 2. Grattis till en värdig vinnare. Maken hade en massa av dessa egenskaper (diskmaskin och toarullar, you name it) men det kändes inte riktigt OK att tävla med sånt som är passerat av andra skäl. Men jag njuter av igenkänningsfaktorn.

 3. onuspris finns på min blogg….En bättre beggad spis med tillhörande köksluckor….
  Det enda ni behöver göra är att lägga en kommentar om vad ni anser om det lilla ”bonuspriset”..

  Tryck på skatemariah bloggen!

 4. Underbart! Har läst alla inlägg – men hållt mig från att kommentera.
  Man vill ju inte blocka hela kommentars-fältet.
  När det gäller diskmaskinen hemma så är vi nog lika dåliga – eller bra. Men vad sägs om ett radhus – och 24 gitarrer!
  Med därtill tillhörande allsköns attiraljer. Plus att varje gitarr har ett case. Dvs. Så fort gitarrer åker ur sitt fodral så tar den upp dubbelt så mycket plats.

  Kramar från
  en trångbodd radhustant – som då och då känner sig gift med Yngwie (utan pengarna 🙂

 5. HAHAHAHA
  Jag hör också till kategorin kvinnor som plockar om i diskmaskinen.

  Det här med tomma toapappersrullar verkar visst vara väldigt speciellt.
  Mitt exempel är dock min mamma…………hon sätter de tomma toapappesrullarna på skaftet till toaborsten istället för att slänga dom i papperskorgen som står tätt intill.

  =D

 6. Jag trodde PÅ RIKTIGT att du skulle skicka henne blåa servettringar i from av elefanter – och att du försökte övertala oss att de är storsäljare.

  Då var jag GLAD för att jag inte vann.

  😀

 7. ha ha,,, jag dör av skratt, och så känner man igen sig i nästan allt. Fast vinnaren må ha bidragit med det jag faktiskt inte känner igen,, ha ha..
  Det jag känner igen mest är det där med att fylla en diskmaskin,,,, det är det ingen i vårt hem som fattar,, och det är jag och en man och ett antal, sådär fyra söner,,,,, så det måsta var manligt att inte kunna fylla en diskmaskin på ett vettigt sätt,,, jag ber numera min man att låta bli att fylla den,,, för det är lika bra att jag gör det själv från början,,,, det går inte riktigt hem kan jag säga,,, och det är ju inte klokt at man ska behöva göra allt själv för att det ska blir odentligt gjort,, ha ha,,, det gäller tvätt och hängning av tvätt, eller urplockning, vikning av ren tvätt,,ja det är sanslöst,,,, men det bjuder på en del skratt så här efteråt även om det bara bjurder på irritation just när det händer,,, så tack alla våra män för de skratt som vi ändå får 3>

 8. Hahahaha, länge sedan jag skrattade så vid datorn. Underbara bilder från Anna!!! Väldigt värdig vinnare.
  Hälsningar från en ganska nytillkommen, men mycket road, läsare

 9. Hej! Vilka snygga servettringar! Var kan jag köpa dom? Gärna via internet eftersom jag inte bor i stockholmsområdet (för det är väl där era butiker finns?).

  Kul tävling och bra pris. Dessutom en av de roligaste bloggarna!

  Kram kram

 10. Herregud hade jag hittat din blogg när tävlingen fortfarande var aktuell så hade du fått höra på karl! Herregud, det är tur att han är söt annars vet jag inte vad jag ska ha honom till mer än fruktansvärt roliga/äckliga/snuskiga anekdoter att berätta vid väl valda tillfällen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..