Gourmanden

Det är få som fattar att det här är det godaste som finns just nu.

Och jag kan leva med det. Så här 13 minus.

Kilo alltså.

 1. *funderar* Jag har inte gjort någon gbp men behöver gå ner i vikt. Om jag äter barnmat, typ en burk per måltid borde ju vikten sjunka. Eller?

 2. Åh fan va gôtt!! Grattis till -13 pannor mindre. 🙂 Längtar så tills jag är där själv trots man får käka barnmat:) Men man ska inte underskatta kryddorna man har hemma i skåpen :))
  Kram
  Malin 🙂

 3. DU är duktig!!
  En sak du kan tänka på när du sitter där och mumsar är att det finns vissa som går till hyllan med barnmatsburkar för att hämta inspiration till middagen hemma…vissa som jag tex….

  Ps. Jag har lämnat en award till dig 😉

 4. Vad underbart Mona! Det måste vara skönt att se resultat. Just den där barnmaten var en fullträff här hemma när lillen var mindre. Och det han inte orkade åt jag upp ;P.
  Min gamla farmor och min inte fullt lika gamla mormor ( båda har svårt att tugga)föredrar barnmaten mot hemtjänstens mat. De säger att det är mer smak på barnmaten och den är mer lättäten.

 5. Barnmat underlättar.Just nu är det gott. Idag har jag käkat en burk med Flygande Jacob, piffat med extra banan och curry. Utspädd med buljong till soppa så vips hade jag två goda mål mat 😀
  Dag 6 här, och jag längtar till puréstadiet.

  Mallan

 6. Barnmat ska inte underskattas, det finns hur mycket gott som helst, men det harju redan konstaterats av de flesta ha ha.
  Väldigt imponerande med viktraset, får man gratulera!!
  själv har jag gått ner 13 kilo sen innan jul!
  Men för dig har det jävlar gott undan,,, härligt! Kör på Mona.
  kram

 7. Va duktigt! Jo jag måste lägga till en sak på min kommentar till klagoveckan.. Det var jag med gubben som har noll koll på bilar.. Jag har sagt sedan snön kom att däcken är fruktansvärt dåliga! Jag har inte kollat på dem men det känns ju när man kör. En feting suv ska liksom inte tappa fästet i rondeller i 30km/h när det ligger 5 cm snö. Som jag har tjatat om dessa däck. Nu kom bilen tillbaka efter lagning och besiktning. Då kommer gubben in med en liten skamsen blick i ansiktet. Jag trodde bilen inte gått igenom men han säger ”du hade rätt älskling, däcken är dåliga, men det beror på att det är sommardäck” Herrejösses, här har han gått runt och sagt att det är allväders däck så kommer det fram att vi kört med sommardäck i två vintrar. Ja vad ska man säga?

  Har det kommit snö i storstaden idag? Här i götelabörg började det snöa förut och jag tänkte på dig då. Hoppades att vi fått er snö du kunde ta dig en liten promenix. Men nu när du redan gått ner så mycket kan du gött unna dig en dag eller tre inomhus 🙂

 8. Hej!
  Nu har det hänt igen. Jag har drömt om dig.
  Vi träffades på en polisstation, vad vi gjorde där är oklart.

  Det var bara det att som en bieffekt av din GBP så blev du även kortare. men inte ditt hår.
  Så där satt du på en stol, 130 lång, smal som en vidja och med en kalufs som ”Cousin It” ungefär.

  Jag måste vara en av de konstigaste läsarna du har.
  Det tycker min man.

  Men jag tycker att du är särdeles bra, du får mig att skratta nästan varje dag.

  Grattis till viktminskningen, förresten!
  Keep up the good work, men du har inte så mycket val heller, eller hur? 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..