Enough is enough.

Seriöst. Räcker det inte nu?
Doktorn säger att jag ska promenera varje dag.
In my ass att jag går ut.
Jag promenerar runt i mitt hus i stället.
 1. Äh va sjutton gnäller du i.. Kom hit till jämtland du kan vi snacka snö och kyla. -22 visar termometern idag plus att det blåser.. Verkar jag bitter? Ja kanske lite.. :)) Kram

 2. Det var väl bra länge sen den gränsen passerades tycker jag, nu går vi på övertid sen länge.

  Kan man bli kompenserad för såna här vintrar nånstans? Finns det inte någon instans som kan betala ut lite för sveda och värk eller så? Eller en extra semestervecka, kanske?

 3. Men Mona, du behöver väl inte promenera på din snötäckta altan eller gräsmatta? Ta en promenad på den plogade gatan vettja 🙂

 4. ”In my ass att jag går ut.” Det är ju precis den kroppsdelen du kommer att få i fantastisk trim om du går ut och tar den där promenaden i meterdjup snö. Det kan ju vara så att kommunfullmäktige har dragit in på snöröjningen just för att folket ska ha sina rumpor i bättre trim när vårsolen kommer, kläderna åker av och våra verkliga kroppsformer visas.

 5. Jag är oxå trött på snön nu. Igår fick maken pulsa hem från jobbet med snö upp till midjan, men hem kom han. Fönstren på baksidan är översnöade och om vi försöker öppna dem så rasar snön in på parketten. Nu får det bli vår snart. Jag står gärna ut med snöslask i ett par veckor, så länge snön försvinner och värmen kommer tillbaka.
  Tänk vad skönt det blir till sommaren när man kan sitta i solen och njuta.

 6. Har ni inga plogbilar i finområdet? Här i den lilla staden är nu de flesta trottoarer välplogade, så en promenad blir a piece of cake.

 7. Gatorna var så dåligt plogade att den som gav honom skjuts inte kunde köra in i området, då hade han fastnat. Så min man fick gå genom en skogsdunge. Ca 50 meter, det tog 30 minuter.
  Det är lite bättre plogat nu.

 8. Nu ska inte Gustav vara så förbannat klok, okey?!

  Maria: Allvarligt talat så funderar jag på det.

  Ida: Faktum är att jag tycker att det är enomrt vackert, och jag gillar snön. Det är bara det att det är jobbigt att skotta sig ut på gatan..

  Anonym: Mmm, och det gör ju inget att solen skiner heller…

  Pernilla: Jag vet, det verkar rikstäckande det här!

  Mollusqa: Asså, jag kan stå ut. Det vore ju värre om det var så här varje vinter.

  Anonym: Det var just det, jag måste ta mig ut till gatan..

  MalinJ: Tänkte också på det idag: en kaffe i vårväder med kvittrande fåglar. Halleluja.

  Gabriella: Problemet är ju att dom inte kommer in och plogar på tomten..

  Jessika: ameh, jag åkte ju och storhandlade!

  Nina: FY FAN FÖR DIG! Ta ett glas vin för mig!

 9. Angående plogbilar som inte kommer in på tomten: Betala barnen för att skotta en gång! (Åtminstone den äldsta?) Det gör vi.

 10. Hej!
  Hur har din helg varit? Vår middag igår blev TOPPEN=) Imorgon är det måndag, känns segt, men snart är det helg igen, jippi(!)
  Just nu är kag dock lite extra glad för min blogg har slagit galet besöksrekord den här veckan…Kom gärna på besök om du vill=)

  kram Erica

 11. Ett glas vin beställt! Fast jag ska ju erkänna att på dessa breddgrader så dricker till och med jag hellre öl (iskall!) än vin. Men visst – för din skull ska jag beställa in ett glas vin ikväll. Dagen har tillbringats på stranden! (om du ville veta) //NinaPX

 12. Det är mitt fel att vintern blev så lång i år. Alla år har jag varit duktig och bytt till vinterdäck, och då har det varit max en veckas vinterväglag. I år tänkte jag minsann inte vara utan bilen den dagen det tar att byta däcken, och se vad det straffade sig… nu har jag inte kunnat använda den på 2 månader. Nästa år lovar jag att byta vid första snöflingan.

 13. Ha! Vi vet att du har ett obegagnat löpband…Kanske lite arkeologiska utgrävningar först så den går att använda…

  sign ”skvallerbyttabingbong”

 14. Du är galen om du är ledig och INTE går ut! Det är bara att dra på sig vinterkläderna och pulsa dig ner till en plogad väg! Annars missar du årets finaste dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..