Enough is enough.

Seriöst. Räcker det inte nu?
Doktorn säger att jag ska promenera varje dag.
In my ass att jag går ut.
Jag promenerar runt i mitt hus i stället.
 1. Z skriver:

  Du är galen om du är ledig och INTE går ut! Det är bara att dra på sig vinterkläderna och pulsa dig ner till en plogad väg! Annars missar du årets finaste dag!

 2. Ha! Vi vet att du har ett obegagnat löpband…Kanske lite arkeologiska utgrävningar först så den går att använda…

  sign ”skvallerbyttabingbong”

 3. Har du fastnat i snön???

 4. Helén skriver:

  Det är mitt fel att vintern blev så lång i år. Alla år har jag varit duktig och bytt till vinterdäck, och då har det varit max en veckas vinterväglag. I år tänkte jag minsann inte vara utan bilen den dagen det tar att byta däcken, och se vad det straffade sig… nu har jag inte kunnat använda den på 2 månader. Nästa år lovar jag att byta vid första snöflingan.

 5. NinaPX skriver:

  Ett glas vin beställt! Fast jag ska ju erkänna att på dessa breddgrader så dricker till och med jag hellre öl (iskall!) än vin. Men visst – för din skull ska jag beställa in ett glas vin ikväll. Dagen har tillbringats på stranden! (om du ville veta) //NinaPX

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..