Inte den vassaste kniven i lådan, I know. Men maken har inte ens en låda.

Vad kallas man för om man tittar på en film på Canal+

…om man äger ett gäng videobutiker?

Mmm. Jag vet.

Men man är en större idiot om man BETALAR för alla filmkanaler via kabelteve.

Och det är fan inte mitt namn som står på dom fakturorna.

 1. Monica skriver:

  eller porr filmerna , inte går han o hämtar dom heller??

  nää allvarligt klarta han har den kanalen, VM du vet osv

 2. Polishustrun: Ameh! Han somnar ju bara i soffan ändå!

  Mr Lee: Haha, I wish att det var dom som lockade! Ska nog kolla upp det där med bara sportkanaler.

  Compagnietmarie: Hahah, du slår oss!

  Stort och smått: Well, vill man ta en kurs i hur man gör av med pengar på ett slösaktigt sätt så ska man träffa oss..

  Osloskånskan: Rapp i käften var det ja..

  Willepille: AHAAA, är det DET han gör. Ja, för nåt annat kan det ju inte vara!

  Disa: Hahahha, ja, han är snål när det kommer till konstiga saker. Annars är han hur givmild som helst. Man måste bara påminna honom!

  Madeleine: Din jäkla galning, det är ju flera tusen inlägg!! Men du, TACK, jag blir så otroligt glad när någon skriver nåt snällt till mig. Från hjärtat.

  Kerstin: inte ens det är anledningen. Som sagt, det är sporten..

  Mr Lee: Hahaha!

 3. Mr Lee skriver:

  Miljövänlig kille!

 4. Kerstin skriver:

  Han kanske bara är outsägligt lat och rik? Med abonnemang slipper han ju GÅ till affärerna och hämta hem den film han vill se… 😉

 5. Hej Mona!

  Nu har jag läst alla inlägg som du har skrivit sen starten. Jag har skrattat så jag gråtit. Och på tal om ditt förra inlägg så kan man faktiskt skratta så att man blir kissnödig också (jag hann till toan, som tur var).

  Fundera aldrig mer på att lägga av (jag har varit orolig flera gånger när jag läste gamla inlägg men kom på efter några sekunder att jag faktiskt kunde se att du har skrivit fler inlägg efter det… Jag är PÅ VÄG att få höga studieskulder, det kommer, det kommer…)

  Jag kommenterar aldrig på bloggar, vilket ju är bara dumt. Men som sagt studieskulderna är på ingång men har inte riktigt kommit än. Du är för bra för att jag skulle kunna undvika att kommentera. Du har förgyllt min vardag! Tack!

  /Madeleine

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..