ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Om kroppens hårbeklädnad och dårar till läsare.

Funderingar

Alltså, förstår ni hur svårt jag har att hålla mig för skratt?! Kommentarerna bakom mina två senaste inlägg är sjuka. Ni är sjuka hela bunten. Jag står fast vid att “mina” läsare är överlägsna alla andras. Lätt.

Okey. Då kan vi göra några konstateranden här:

Att jag drar på en världsturné så fort Tipstjänst ringer och meddelar att jag vunnit storkovan. Herregud som jag vill till Tokyo, Thailand, Luxenburg, Frankrike m.fl, varenda stad i Sverige och leka lyxhustru i USA!

Sen konstaterar jag att vi är många som inte har så höga studieskulder för, inte en enda kan svara på varför vi måste ha hår på benen! Eller ännu intressantare: varför har vi rövhår (som Wettextrasan så fint uttryckte det)?

Till sist konstaterar vi att vi är många kvinnor med just rövhår.

Och jag kan hålla med: prova aldrig en sån där hårborttagningsmaskin i nämnda områden;

När jag köpte min första apparat anno 1847 så tänkte jag mig lite bikinivax. Kan säga att det tog säkert 5 minuter att få loss maskinen ur mufflan. Den hade trasslat in sig totalt och jag var mörbultad och skinnflådd i två veckor efteråt.

Om kroppens hårbeklädnad och dårar till läsare.

31
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.