Om kroppens hårbeklädnad och dårar till läsare.

Alltså, förstår ni hur svårt jag har att hålla mig för skratt?! Kommentarerna bakom mina två senaste inlägg är sjuka. Ni är sjuka hela bunten. Jag står fast vid att ”mina” läsare är överlägsna alla andras. Lätt.

Okey. Då kan vi göra några konstateranden här:

Att jag drar på en världsturné så fort Tipstjänst ringer och meddelar att jag vunnit storkovan. Herregud som jag vill till Tokyo, Thailand, Luxenburg, Frankrike m.fl, varenda stad i Sverige och leka lyxhustru i USA!

Sen konstaterar jag att vi är många som inte har så höga studieskulder för, inte en enda kan svara på varför vi måste ha hår på benen! Eller ännu intressantare: varför har vi rövhår (som Wettextrasan så fint uttryckte det)?

Till sist konstaterar vi att vi är många kvinnor med just rövhår.

Och jag kan hålla med: prova aldrig en sån där hårborttagningsmaskin i nämnda områden;

När jag köpte min första apparat anno 1847 så tänkte jag mig lite bikinivax. Kan säga att det tog säkert 5 minuter att få loss maskinen ur mufflan. Den hade trasslat in sig totalt och jag var mörbultad och skinnflådd i två veckor efteråt.

 1. Hahahaha..jag är en helt ny läsare.. fick tipset från en annan skrattsalva..Innan du fanns. Jag skrattade från det senaste inlägget och fram till detta och jag måste säga, du har blivit min nya favoritbloggare. Jag länkade till dig i ett inlägg och skrev att alla skulle typ läsa din blogg. Sen skrev jag en historia om när jag gjort alla mina koloskopiundersökningar och VET vad luft i magen innebär hahaha.. krya på dig och hoppas att du snart ska vara på benen igen.

 2. …och återigen: TACK så jättemycket för alla snälla kommentarer, det värmer i hjärtat!

  Det var nån som skrev att ni läsare är av samma skrot och korn som mig. Efter att ha läst alla kommentarer igen, så är jag benägen att hålla med.

  Ni är f-n inte kloka någonstans!

 3. Anonym: Well, frågan är väl var du har hållit hus, jag har jag ändå varit här i snart tre år, hehe!

 4. Maria: ”Skägget”, hahah, fy fan vad roligt!

 5. Du Mona! Det här är ett gammalt inlägg och kanske inte så många läser det. Därför vågar jag.

  Blå o jag msn:ar ikväll och han ber och bönar att jag ska göra ett inlägg om just det här med håret. Eller snarare inget hår alls…hehe!

  Jag vägrar eftersom jag vet att min kära mor läser min blogg. Dock vet jag att hon inte läser din.

  Sådet får räcka med en kommentar hos dig. (Ok Blå?)

  Jo, till saken….

  När tonåringen var betydligt yngre kom han in i badrummet när jag precis ska kliva ur duschen. När han ser mig, tittar han på mig som om blixten slagit ner och frågar förundrat:

  ”Men mamma, har du rakat bort skägget”

  Hahahahha!

  Så var det med det!

  Ha en trevlig kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..