ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Det här med nummer två. Och Nutrilett.

Funderingar

Jag kom på en sak.

Jag har inte gjort nummer två på 4 dagar.

Never happend before. Går liksom en gång om dagen. Minst.

Så då undrar jag; är det något som kommer explodera snart?

Känns som om jag inte pallar med några bajshistorier just nu. Jag har serverat er tillräckligt av den varan, hehe.

Nån som vet?

Det här med nummer två. Och Nutrilett.

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.