Om att maila till DUX.

Idag har jag mailat till chefen på DUX.

Redan i andra meningen talade jag om att jag är en ragata.

Lite längre ned meddelade jag att jag inte kommer att acceptera nåt erbjudande om att få en ny bäddmadrass till ett rabatterat pris.

Att om man lagt ut 70 000 kr på en säng så förväntar jag mig att man kan tvätta madrassen. På ett eller annat sätt.

Jag förväntar mig inte att nån klåpare har sytt fast ett ”Kemtvätt”-emblem, och att nån annan klåpare sen ska tala om att ”oj, den var visst felmärkt.”

Jag kanske skulle ha lagt till att jag ska ha mens inom kort.

Ungefär samtidigt som deras eventuella: ”Tack för ditt mail men vår policy är att inte hjälpa korkade kunder som betalar en förmögenhet för våra sängar” kommer.

Be my guest säger jag bara.

 1. Bra gjort!
  Ibland är det bra att vänta mens.

 2. Hej Mona

  Har hört att någonstans i Mellanöstern finns en duktig förhandlare som heter Pussama on Pladin det kanske skulle hjälpa dig om du fick kontakt med honom. Det sägs att hans pulverprodukter hjälper i förhandlingsläge.Jag söker honom också har nämligen åsikter hur gör djur när det gäller att bygga ett badrum. Byggkeramikrådet är mitt problem. Det ska vara våtrumsgips,svindyr matta under klinkers, dyr duk på väggen och sedan kommmer Nisse och penslar mattfan med gumeringsgegga!
  Jag börjar bete mig som Belker på Hill Street.. Har inte rakat mig på flera veckor och morrar som faaan.
  Mrs Anna
  (surkärring)

 3. Hej Mona

  Har hört att någonstans i Mellanöstern finns en duktig förhandlare som heter Pussama on Pladin det kanske skulle hjälpa dig om du fick kontakt med honom. Det sägs att hans pulverprodukter hjälper i förhandlingsläge.Jag söker honom också har nämligen åsikter hur gör djur när det gäller att bygga ett badrum. Byggkeramikrådet är mitt problem. Det ska vara våtrumsgips,svindyr matta under klinkers, dyr duk på väggen och sedan kommmer Nisse och penslar mattfan med gumeringsgegga!
  Jag börjar bete mig som Belker på Hill Street.. Har inte rakat mig på flera veckor och morrar som faaan.
  Mrs Anna
  (surkärring)

 4. Maken fick till ett strålande klagomål (gällde visserligen inte en säng för 70′) – ‘antingen har du inte läst vad jag skrivit, eller också har du inte förstått det. Jag vet inte vilket som är värst’

 5. Ebba G skriver:

  Men alltså, kan man köpa sängar som kostar sjuttitusen? FINNS såna sängar i verkligheten? … hm. Tänk om de inte finns… *kalla kårar* vart har ni sovit då, innan talibankisset tvingade verkligheten innanför sovrumsväggarna?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..