Om att blir frisk. Men inte idag.

Maken har släpat sig ned till soffan.

Jag yr omkring och sätter upp julprylar.

När jag tar en paus noterar jag att han är djupt försjunken i en film.

En amerikansk film som handlar om att alla människor blir smittade av något jättefarligt och sen tar livet av sig.

Han är nog sjukare än jag trodde.

 1. å ni snackar…tänk om ni kunnat prova på att vara män och sjuka i feber och snuva…då hade er kaxighet försvunnit…

 2. Åsa skriver:

  Ja se män. Jag har en jättebra bild tagen på en skylt från huddinge sjukhus där man kan lämna in män på prov. Eller som det står ”Provinlämning män”. Men det är väl samma sak. Jag funderar på att prova.
  Hoppas att DU överlever!!

 3. Anna skriver:

  Tänkte bara presentera mig, har förstått att du har bra koll på statistiken på din blogg och har kanske undrat vad det är för ett miffo som stalkar dig från Australien? Jag har läst din blogg från början till slut (fast i bakvänd ordning…) under mina natt-amningar. Har verkligen haft hur kul som helst, tack!! Jag hänger kvar här 🙂 Kram!

 4. Monica skriver:

  du måste kolla länken hos mig hahaha ditt dröm hus är till salu 😉

 5. Monica skriver:

  innan jul vore bra nu er jag ju hemma med!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..