ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Om att blir frisk. Men inte idag.

Livet med maken

Maken har släpat sig ned till soffan.

Jag yr omkring och sätter upp julprylar.

När jag tar en paus noterar jag att han är djupt försjunken i en film.

En amerikansk film som handlar om att alla människor blir smittade av något jättefarligt och sen tar livet av sig.

Han är nog sjukare än jag trodde.

Om att blir frisk. Men inte idag.

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.