Myggjagare.


Kom just på varför jag sällan använder dom här stövlarna.

Jag lyfter inte tillräckligt på fötterna varför jag vart tionde steg tar krokben på mig själv.

Det ser något stört ut kan jag säga.

 1. Ting skriver:

  Hahaha!
  Fan vad kul det måste se ut.

 2. Man får så långa fötter i spetsiga skor. Lite Pippi Långstrump look. Eller oxå blöder fötterna. Mycket lättare med runda pjuck.

 3. Haha! Jag har ett par skitsnygga grå Bianco högklackade skor med samma effekt. Dessa i kombination med ett par väldigt vida byxor resulterade i ett akut besök hos kiropraktorn en gång! (jag fastnade med framdelen av skon i byxslaget, och gjorde en mindre graciös framstupa piruett)vill man va fin får man lida pin, och allt det där….Skorna åkte in i ett skåp på jobbet och jag har inte använt dom sedan dess. /NinaPX

 4. Ebba G skriver:

  Kommer du ihåg Sally, hon bibliotekarien på TV som gick in skor. Du kanske kan prata med henne…

 5. Annette skriver:

  Departement of funny walks söker fler gånguppfinnare, har jag hört. John Cleese sköter intervjuerna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..