ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Om att vara sjuk. Skitasjuk alltså,

Funderingar

Jag är uppe för att hämta luft. Och vatten. Och kolla bloggen….med nöd och näppe…för att jag är så nyfiken.

Tog just tempen som visade på prick fina 40 grader. Och fick därmed svaret på varför jag ser dubbelt.

Nu fattar ni att jag är jävligt sjuk va?

Jag återkommer med kommentarer till era kommentarer…har en del att berätta/förklara..

Om att vara sjuk. Skitasjuk alltså,

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights