ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Att inte orka.

Blandat


Jag sätter 100 spänn på att jag är den ende fyrtiofyraåringen i hela Sverige, som nu går och lägger mig 19.20 en fredagkväll. Ja, jag är nykter. Nej, jag pallar inte att vara vaken en hel natt, och sen stå på en mässa och kvittra en hel dag. Impåsiiible.

Att inte orka.

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.