Att inte orka.


Jag sätter 100 spänn på att jag är den ende fyrtiofyraåringen i hela Sverige, som nu går och lägger mig 19.20 en fredagkväll. Ja, jag är nykter. Nej, jag pallar inte att vara vaken en hel natt, och sen stå på en mässa och kvittra en hel dag. Impåsiiible.
 1. Marie skriver:

  Usch säg inte så, jag vill gå på Formex utan att bli förstörd för livet! 😉 Jag har slutat köpa smycken av den anledningen! Särskilt Snö, BagLady och annan skit som bara är skräp till ett enormt överpris! Fast de är ju rätt snygga ibland. 😀

 2. Christina: too late, men jag noterade det nu…

  Den hemska: du, kolla mitt svar på din senaste kommentar. Mystiskt.

  Tinnar: Nämen, du är ju för söt. Och ja, jag noterade hundringen alldeles nyss. Trist att det strulade.

  Zuzikins: I löve you baby. Och din idé är skitbra. See you.

  William: Ha, tror jag ska lägga ut en bild till på dem. För de är lite speciella…från den amerikanska väninnan..

  Inna: Mm, I wish I did, men tack!

  Lisa: Jättekul att du/ni kom förbi. Och ja, man är slut. Helt slut. För att inte tala om söndag kväll, klockan 21,00, när vi är klara med nedpackningen!

  Annkan: well, jag är nu uppe om än liiite tidigt!

  Wayne: ska jag komma förbi med lite välling gubben?

  Marie: Haha, ska strax lägga upp en ny bild på dem. Och jag håller med: Formex är speciellt. Om inte annat så slutar man att handla i butiker nu när man vet vad saker egentligen kostar!

  Elina: vetefan om det var så klokt ändå!

  Pappabloggen2: tack!

  Camilla: Amendu, den studsade rakt upp. Men höll mig åtminstone vaken tills jag kom hem! Tack. Du är för jävla trevlig hörru!

 3. Elina skriver:

  19:20 må vara tidigt, men klokt. Ibland önskar jag att jag också var klok *sneglar på klockan*

 4. Marie skriver:

  Med dom tofflorna hade jag också gått och lagt mig! 😉 Jag har ett par svarta crocs så det är nog dax att lägga mig! Är både avundsjuk och inte på dig just nu. (Hatar mässhällar punkt, men har en våt dröm om Formex)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..