Keep it up med blingbling.


Alltså. Det är viktigt att upprätthålla stilen även när man bygger en mässmonter. (Öhh, en himla tur att man inte ser resten!)
 1. AM skriver:

  Men jag är ju hemma (och jobbar och tvättar som ett as) då har jag tid att tänka på det. Hittade ett par OK byxor på typ KappAhl idag, som inte är baggy över röven. Kom ihåg att säga att dom är snygga!
  Mina fötter är för fetto för att få plats bland såna remmar. Har en stor bag med skor packad just nu, har ju kört bil till dom andra mässorna så jag har kunnat ha ett utbud med mig. NU ska jag fucking flyga och måste VÄLJA.
  Jag tycker inet om att välja.
  Jävla stadhus.

 2. Smultron: Skeeters!

  AM:Träning my dear, träning! Och ja, imorgon utan bling. Hela jävla dagen!! Har inte haft en sekund över för att tänka Stadshuset!

  Sabina: haha, förlåt men det där var kul. Du får komma på mässan i oktober, den är för allmänheten. Det är då alla ställer ut med dom prylar de köper av oss. Fast då ställer vi också ut. I egenskap av butiksägare, hehe!

  Osloskånskan, I know.

  Choffe: i USA. Och tack för komplimangen, men glöm inte att jobba lite också!!

  Wettex: KLART SOM FAN att det hjälper! Du måste prova!

  Wayne: gå och lägg dig miffo! Jag kom fan direkt ur duschen. Nästan.

  Elina: jag berättar det bara om du kommer förbi: C09:41! I mitten ungefär. Men jag är blyg. Även om du inte kommer att märka det. För jag är en jävel på att spela social. Samtidigt som jag håller på att bajsa på mig av nervositet.

 3. Elina skriver:

  Du, jag är en trogen läsare som nog aldrig har kommenterat förut. Men jag tänkte spionera på dig på Formex om jag får, kanske rent av komma fram och säga hej. Har du lust att berätta vilket monternummer ni har?

 4. annkan skriver:

  Ahh, me like bling-bling!
  Snygging, där. 😉

 5. Wayne skriver:

  Tänk på att tvätta fötterna innan du fotar dem nästa gång.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..