ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När man har jävligt bråttom.

Funderingar

Det KAN vara en bra idé att man lyfter på toalocket INNAN man börjar kissa.

Och BÖRJAR man kissa redan i luften, bara för att man höll på att spricka och strax innan hade problem att få upp/ner brallorna, tiondelssekunden innan ändalykten landar på sittringen… som då ät täckt av ett toalock; jaaaa, då kan ni ju lätt föreställa er vad som hände. Och när jag väl släppte loss så hjälpte inga knipövningar i världen för att stoppa strålen.

Ibland undrar jag om man kan vara lobotomerad utan att man vet om det.

När man har jävligt bråttom.

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.