ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Andra fördelar.

Blandat


Som egen kan man lägga sig på mattan under skrivbordet vid svår huvudvärk, och önska livet ur Väderguden. Man bara hoppas att ingen tittar in genom fönstret och undrar vad det är för träskpadda som ligger där!

Andra fördelar.

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.