FörsäkringsFUCKINGkassan.

Ringer till Försäkringskassan för en anställds räkning.

De informerar mig om att jag har plats 86 i kön.

Vi tar det igen.

De informerar mig om att jag har plats ÅTTIOSEX i kön.

När jag väl kommer fram så får jag prata med någon som inte är född i Sverige.

I couldn’t care less. I normala fall.

Men när jag inte på långt när fattar vad människan säger och informationen jag behöver är komplicerad, så är jag tvungen att avsluta, ringa om och hamna i ny kö och förvisso BARA hamna på plats nummer49, då ruttnar jag.

VAD ÄR DET FÖR JÄVLA SOSSELAND VI LEVER I?!!

…och nej, jag är inte rasist…och jag ville inte förnedra honom med att be att få tala med en som pratar bättre svenska….för jag är en snäll människa…… i telefonen…

 1. Amen Måååna, du vet inte hur en slipsten ska dras.

  Jag kan lära.

  När du får tala med någon som du inte är nöjd med, tvärvänd och be att få tala om något HELT annat. (Ringer du om bostadsbidrag be at få tala om föräldrapenning, ringer du om sjuklön be att få tala om underhållsstöd) Du blir kopplad. (för det är ju inte den avdelningen du hamnat på som har hand om DE ärenden) Sen är du kommer till ”fel avdeling” börjar du fråga ”rätt fråga” igen.

  Då säger de snabbt att de ska koppla dig, IGEN, och då går man i taket och ber att få tala med en chef. Woalla, har du pondus så får du inte bara ditt ärende löst, utan oxå av högsta hönset och ibland med lite extra plåster på såren som kompensation för deras dåliga service… OK, det har väl aldrig hänt på föräskringskasssan, men … ja du fattar….. 🙂

 2. Tja!
  Har haft en jävla pissdag när allt känns åt helvete.Tonåringar som tror dom kan sticka upp(så fan heller),ett psykopat EX som har skitit i det ”blå skåpet” för femtielfte gången och misslyckad stroganoff som ser ut som spyor etc etc etc!DÅ,som en skänk från ovan hittar jag DIN blogg (gud hör bön-jävligt sällan men ändå!),läser,skrattar,läser mera och garvar så framfallet är ett faktum…Ha,ha!
  TACK!Du har ”räddat” min dag (& fler framöver)!Kraaam M,i en annan del av landet.

 3. Kära Anonyme M; du är sååå välkommen och jag är sååå glad att jag kan roa någon därute, haha!

  Allvarligt talat. Ibland behöver man koncentrera sig på annat så du får gärna fortsätta att koncentrera dig på mig!

 4. DET DÄR ÄR VÄL INGEN TING, FÖRRA VECKAN VAR JAG NR 170 I KÖN DET TOG MINST 11 MINUTER FUCK!!!
  SOM TUR VAR HADDE JAG TID OCH RINGA FRÅN JOBBET SÅ JAG HADE BETALT SAMTIDIGT! HAAA

  sES I MORGON 12 PRICK VET DU VART??

 5. 11 minuter hit o 5 minuter dit…. försäkringskassan har aldrig någonsin gjort mig besviken… sällan på mer än plats 30 och aldrig längre väntetid än 5 minuter… arbetsförmedlingen däremot, där är rekordet 186 i kön. efter 40 minuter var jag nere på 150… är inget fan av försäkringskassan som helhet men just i telefon får de enbart plus..

 6. åh vad skönt det är att jobba utan inkommande telefon 😀

  Men jag hade bett att få prata med någon annan. Spelar ingen roll om det är någon som inte kan svenska, (eller en från skåne) eller bara en idiot… Man måste ju få förstå vad männsikan i luren menar/säger.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..