Att kunna säga förlåt.

Idag när jag hämtade talibanen på dagis så var jag färdig att sätta ett par frimärken i häcken på henne och trycka ned henne i en brevlåda. En gul långt-bort-från-stan-brevlåda.

Men när man några timmar senare öppnar sin mail och det rasslar ned ett meddelande från densamme, well, då blir man blödig igen.

Hej MAMMA FÖRLÅT AT JAG VA SÅ GNELIG JAG VILE GÄRNA TAMED MIG BEATA ELER NEA
MEN VI SKULLE ÅKA TILL KONTORET OCH TREFA PAPPA OCH DU SKULE TILL VIKTVEKTARNA
MEN PAPPA OCH JAG SKULLE JU KÖPA GLASS
JAG ÄLSKAR DIG MAMMA
KÄLEKSÄLSKLINGSDRÅTNINGSPRINSESGULUNGEKÄLEKSMAMMA
XXXXXXX

Jag gillar särskilt det där sista:

Kärleks Älsklings Drottnings Prinsess Gullunge Kärleks-mamma.

Det är då man vet att hon har duktigt med dåligt samvete.

 1. Kia skriver:

  Åh, vilken underbar tjej!!

 2. Tack för alla kommentarer!

  Och Pernilla; du kan relaxa, hon blir 6 i sommar. Däremot tycker jag att det går trögt med stavning och sånt, hon har tragglat sen hon var 3 med alfabetet och jag vet inte riktigt om jag ska tillrättavisa henne varje gång, eller låta det bero. När hon frågar hur något stavas så säger jag alltid: ”smaka på ordet”, och då blir det ju ofta talsvenska…

 3. Andrum skriver:

  Underbar taliban och underbar blogg! Oj vad jag har skrattat!! Du skriver helt underbart med svordomar och allt.
  Kommer snart tillbaks igen!
  Kram, Annica

 4. What the piiiip! Jag som är impad över min femårings små lappar. Mail har icke introducerats ännu, hon har dock enmailadress som maken fixade när det skulle o.s.a.s till hennes dop. Behöver jag tillägga att tvåan inte fick sånt trams? 😉

  SHIT vad hon är duktig! Snälla, säg att hon nästan är 6 år och inte just fyllda 5… (Min är född i december 03).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..