ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Imorgon kl 16.30

Funderingar

Tror inte att jag ska berätta för Viktväktarna vad min middag bestod av idag.

5 st så kallade Viktväktar-barer samt en diet-Cola. (För er som inte vet: en bar=typ en Snickers)

Bra jobbat idiot.

Imorgon kl 16.30

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights