www.hitta.se

Stor idé att ha hemligt telefonnummer när Hitta.se-puckona lägger ut, inte bara adress, utan FOTO på huset man bor i.

Och för säkerhets skull kan man klicka på några pilar för att gå runt huset också.

Jävla krondårar.

…och det var väl en jävla tur att häckfan var 3 meter hög när de tog fotot…..

 1. Jävla jubelidioter!
  Får dom – verkligen – göra så, när man har hemligt nummer?

  Nu måste jag ju in dit och kolla…jag är också ”hemlig”.

 2. Jag är också hemlig. Men jag var tvungen att ringa runt till hitta, eniro och massa ställen för att de skulle ta bort mig där. Och då tog det några dagar innan det försvann.

 3. Jag är hemlig som fan och brukar med jämna mellanrum kolla upp att jag inte finns på eniro och hitta. Än så länge har de inte röjt mina uppgifter vilket jag är dem evigt tacksam för. Annars skulle jag under vissa perioder få gå under jorden… nu till exempel eftersom jag vet att jag under helgen varit ”jagad”.
  Internet är bra på många sätt men ibland rena katastrofen. Själv har jag inte koll på alla sidor som man kan finnas med på och som kan avslöja personnummer, adress, telefonnummer etc. Men det är min stora skräck att någon jag möter i mitt yrke av någon anledning skulle vilja mig eller mina barn illa och söka upp oss. Funderar allvarligt på att byta namn till något mer anonymt typ Andersson Pettersson eller Lundström (å jag)

 4. ursäkta, men jag måste bara få stanna upp och filosofera lite…..

  ”Vad har du som yrke? Tja, jag går runt och tar miljoners bilder på folks hus så att hitta.se kan lägga ut dom på nätet. Idag tar jag bilder på Vildängsvägen och i morgon ska jag hinna med Barkgatan. Tufft och stressigt jobb detta”

  Och du var tydligen hemma när bilden togs oxå (bilen är ju där-asså). Tänk om du hade sett den jäveln och sprungit ut och frågat vad han höll på med.

  *muhahahaha*

  Förövrigt har de inte hunnit hit till småstaden. Tack och bock för det. (så hinner jag städa i trädgården)

 5. Menar du att grannen parkerat på DIN uppfart. Ta betalt!

  Eller var det JAG som var hos grannen och hälsade på?

  ????

  Alltså? *fattar inget*

  Och du vet väl att det är telefonbolaget som skickar upplysningar till hitta och eniro? *med stor risk att kasta sten i glashus här*

 6. Var ju tvungen att gå in på wwwhittase och kolla upp min adress. Lite korkat av dem att ställa sig och fota på gatan bredvid! Men tur för mig – skitstor häck framför mitt hus (häcken är inte min utan kommunens) hade de fotat från rätt håll hade man säkert kunnat se allt inomhus också.

 7. jag är inte hemlig. jag kunde stått på torget och gastat som en galning, ingen hade tagit bilder varken av mej eller huset ändå.
  sannerligen är det skillnad på folk…

 8. Jupp: ehhum, harkel…jag kollade inte så noga…så ja, det var nog inte grannens bil nä!

  Den jag såg var parkerad längs med vårt hus och min första, icke högfärdiga tanke alls…, var: herregud, tänk om folk tror att vi har en sån däääär bil.

 9. Det är ju för jävligt!!!!

  Jag skickade en fråga: vem är anjocapi? till 118100 o döm om min förvåning när jag bl a får till svar min ålder, var jag bor och för- och efternamn!! Tur att jag inte har en hemlig blogg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..