Våga vägra snorkråkor.

Innan mitt trevliga formgivarmöte så tvingar maken mig att delta i ett annat möte.

Och det är inte för inte jag är allergisk mot säljare.

Först och främst är jag gift med en ûbersäljare, varför få kan komma i närheten av hans skicklighet. Jag är alltså uttråkad redan innan det hela börjar.

Men om man nu vill utge sig för att vara en bra säljare så kanske man ska börja med att ta en liten titt i spegeln innan man går på kundbesök.

Jag sitter framför någon som är föga övertygande eftersom jag inte kan koncentrera mig på något annat än hans äckliga snorkråka som dinglar i ena näsborren.

Och det spelar fan ingen roll om han skulle ha värsta produkten som skulle göra mig till mångmiljonär. Eller om det han säljer är gratis.

Jag ser bara snorkråkan.

Sen säger jag till maken; ”Ursäkta mig, jag kommer snart.”

Och drar in på mitt rum.

För att aldrig i helvete gå tillbaka.

ÄCKLO.

 1. NinaPX skriver:

  Ja alltså, snorkråkor kan jag ju tänka mig att torka på ungarna men eventuella säljare som besöker mig på jobbet får nog f-n sköta sånt själv (”din mamma jobbar inte här”- skylten passerar revy!)! Full förståelse för att du gjorde sorti från mötet! Må gott! /NinaPX

 2. Jupp: du, jag hade inte kunnat ens om jag velat för han var dessutom snorfet. Nä, jag hade tur, formgivaren kom strax efter, så jag slapp.

  L: kul att man kan roa nån! Allvarligt, såg ditt mail i samma sekund jag satte mig. Full av äckel, så mitt svar till dig gick av bara farten. Jag kommer fanimej drömma mardrömmar för det var i särklass bland det äckligaste jag varit med om.

  Ja. Jag är överkänslig när det gäller snorkråkor. Big time.

 3. L skriver:

  Alltså, det där mailet idag. Om den där snorkråkan. Det räddade hela min dag. Jag har skrattat åt det 25 gånger.

 4. Jupp skriver:

  Det hanterade du HELT fel. :-/

  Ett stadigt tag omkring nacken, för att se till att huvudet inte vrids, sedan en ren kleenex runt snoken och ett uppfodrande ”FRÄS” hade varit det enda rätta.

  Man måste inse att män *oftast* är förvuxna pojkar.

  Du hade sedan kunnat försvara dig med att ”mamma-takterna” sitter kvar, därför handlade du som du gjorde. Om säljaren protesterat alltså. Men min erfarenhet säger att barnen snabbt hoppar iväg och fortsätter leken efter att näsan är ren.

  Alla nöjda, alla glada.

 5. Är helt enig med dig.

  Fick besök av en försäkringssnubbe som var klädd, som jag vet inte vad. Inte blev det någon försäkring där inte 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..