ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Jamen drömma kan man väl! Skoja sig lite…

Funderingar

Idag har jag inte tid att blogga.

Idag har jag ett långt möte med formgivaren Johanna Graffman.

Hon är en jävel på formgivning.

Och så är hon snygg som få.

I ett annat liv så hade jag varit flata.

Lätt.

Jamen drömma kan man väl! Skoja sig lite…

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights