Man kan ju undra.

En 5-åring ligger i sängen och förklarar för mig vad alla trafikmärken heter och vad de betyder. Den 27-sidiga foldern har varit borta ett tag så lyckan var total när den hittades idag.
Jag börjar på allvar tro att jag har en störd unge.
 1. Ha ha ha… JAg kommer ihåg första gången jag insåg att min dotter kunde läsa… Hon satt på golvet i vardagsrummet… Hon var 4 år…Min son satt o såg på reprisen av Pradise Hotel(=-S jag vet)…O jag satt o gluttade med ena ögat jag med… Helt plötsligt hör jag dottern säga ” Mamma varför säger killen…” … Till saken hör ju att programmet var på enelska…Så min första tanke var ”Förstår ungen engelska” Men sen insåg jag att hon läste stripparna i ett rasande tempo… Ooopps!!! Slut med repriser av den sorten!!!

  // M

  http://ahvarforinte.blogg.se

 2. Vi satt precis o pratade om vår favvistjej. Denna underbara favvistjej, som man önskar hade varit vår egen el som man nu, önskar som ett barnbarn… 🙂

  Hon är alldeles för knivskarp för er! *asg*

  Skicka henne hit!!

  Stor puss till ”min tjej”

 3. Tycker det låter jättehärligt. Själv började jag med att läsa telefonkataloger sittandes på toaletten, var ju kul att läsa och telefonkatalogen var rätt tjock… 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..