Vafan hände?

Jag gillar märkesvaror och tänker inte skämmas ett jävla dugg för det.

Jag började med Mulberry för många år sen och när jag tröttnade på dom så gick jag över till Gucci under några år.

Från Gucci gick jag över till min hovleverantör; Louis Vuitton där jag handlat de senaste 6 åren.

Tänker att jag kanske ska se vad Gucci har att erbjuda nu för tiden och rasslar in på deras hemsida. Närmare bestämt på skoavdelningen.

Jag möts av dessa. Och undrar vad i helskotta som hände på vägen.

Och det är väl god service att man kan tillgodose alla typer av människor, men vill man ha fnaskpjuck så inte fan handlar man väl dom på Gucci?

Eller har jag missat nåt sen senast?!


Jag tror jag hoppar Gucci.

 1. Pia skriver:

  Jag håller med Z, jag fattar inte heller! Men jag förstår ditt resonemang Mona..

  Men ännu konstigare tycker jag det är när människor köper svindyra smycken som de sedan gör en kopia av och som de använder medan originalet ligger i kassaskåpet.. Öh.. Kanske räknas det som en investering??!! ;o)

 2. Mycket bra fråga Z. I mitt fall handlar det endast om ren och skär ytlighet och glamour. Jag växte upp med en ensamstående mamma och en lillebror. Och vi hade aldrig pengar. Och detta fick mig, i min barnslighet, lova mig själv att när jag blev vuxen så skulle jag köpa fina saker. För att jag kunde.
  Fast idag handlar det om två områden; väskor (och möjligen sneakers) samt lakan. Annars har jag inga som helst problem att handla från t ex Ellos. Där bryr jag mig inte ett skit.

 3. Z skriver:

  Vad är egentligen grejen med märkesgrejer? Jag har aldrig riktigt fattat det. Det finns ju jättefina kläder som inte är märkeskläder och dessutom är billigare. Varför? Inget dömmande i frågan utan bara ren och skär nyfikenhet.

 4. Mr Lee skriver:

  Äh, helt rätt Mona! Gucci måste ha missat sitt mål rätt hårt när de siktat in sig på fnask-pjuks. Skonötande fnask är inte inte den köpstarkaste kategorin kunder precis.

  Det kanske är nyrika Ryssar som är målet, de har väl aldrig vart kända för att ha bäst smak.

  LV är kanske tråkig, men något ur deras sortiment är aldrig fel!

 5. Rosa skriver:

  Haha! Precis dom har Charlotte Perrelli köpt, dom orange’a!
  Whatever, jag gillar Gucci mer nu. LV har haft ganska tråkiga saker sista tiden. Och det man gillar är svårt att hitta. Gucci känns mer ungdomligt än LV,,,, som haft och har en ganska tantig period.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..