ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Somliga dagar.

Funderingar

Kors i taket.

Har absolut inte ett skit att skriva om idag.

Inte ens att jag lyckats gå ned 1,4 kilo när jag gjorde min sedvanlig tisdagsvägning hos Viktväktarna.

Kanske för att jag just i detta nu har fullt upp med att trycka i mig så kallade Viktväktar-bars, dvs VV-godis.

Måste ju fira lite.

Anneli din skithög, kan du komma förbi i morgon, eller nåt. Måste ha nycklarna till kontoret.

Somliga dagar.

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.