ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Är det dags igen mamma?

Talibanen

Jag är ju med i Viktväktarna sen någon månad. Varje tisdag är det invägning. Och eftersom jag inte äger någon våg så mäter jag mig. Och eftersom jag inte diskuterar bantning med små barn så får man dra till med lite vita lögner ibland.

Första veckan när jag mätte mig så kliver talibanen in i badrummet.

Hon undrar vad jag pysslar med när jag står där med måttbandet runt höfterna.

Jag stammar nåt om “måste mäta mig för jag tänkte köpa lite nya kläder och vet inte vad jag har för storlek.”

I morse kommer hon på mig igen;

“Mamma, är det dags att köpa kläder IGEN?”

Är det dags igen mamma?

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.