ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Snorkråkssafari

Talibanen

Talibanen har ett jättefint rum. I rummet finns en sovalkov. Hon har, vad hon själv säger, en “vuxensäng”. Dvs en säng på 105 cm’s bredd. För att vi som är lite större ska kunna mecka in oss i alkoven när det skall läsas godnattsaga.

På väggarna i rummet har hon rosa tapeter (givetvis) och i alkoven är det lila. Till detta så har vi satt upp så kallade wallies; jättefina blommor i alla möjliga storlekar som sitter lite här och var, både i rummet och i alkoven.

När jag lägger mig intill henne för att läsa så är det något i ögonvrån som stör.

Jag tittar på ena väggen i sovalkoven och noterar att nåt litet sitter fastkletat på väggen.

Och får en brinning. Men lyckas låta någorlunda normal;

“Du, det där är väl inte vad jag tror att det är va?!”

Talibanen försöker dölja sitt ansikte.

“Allvarligt talat hörrudu, det är väl inte en SNORKRÅKA på tapeten va??!!”

“Men mamma, jag hade ingenstans att lägga den och den ville inte ramla ned till dom andra.”

“VADÅ “RAMLA NED TILL DOM ANDRA”??!!”

“Jamen jag orkar inte gå upp på toaletten och då brukar jag lägga dom där nere.” Säger hon och pekar ned mot golvet på långsidan av sängen.

Och plötsligt ger jag fan i mitt språkbruk;

“Du, det där är ASÄCKLIGT! Du förstör dessutom tapeten. Du får faktiskt lov att gå upp och torka av dig på toapappret, det är INTE okey att göra sådär! Fy, det är verkligen SKITÄCKLIGT!”

Talibanen spärrar upp ögonen och gör mycket klart för mig att hennes kråkor är intet jämfört med att jag faktiskt sa SKIT och att jag därmed måste ge henne en peng.

Och det är ju jävligt intressant hur en 43-åring går ut genom dörren och känner sig som man just fått mental pisk av en 5-åring.

Snorkråkssafari

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.