ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

I valet och kvalet.

Funderingar

Jag har stark beslutsångest.

Jag vill starta en ny blogg.

A little more aaaaanonym.

Och göra mig av med lite luggage, so to speak.

Fast jag har ju så kul här.

Men så mycket annat att skriva om.

What to do, what to do….?!

Funderar lite till.

I valet och kvalet.

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.