Adjö!

Nyss hemkommen från invägningen på ViktVäktarna.

Nu ska jag gå och ta livet av mig.

Ajöss.

 1. Amen, Katarina. Då ska ju jag vara två och en halv meter lång.
  mvh R

 2. Men du..det kan vara så här med (som det är för mig). Jag har ingen övervikt, bara underlängd..För om jag var 172cm och inte 163cm så vore mitt BMI kanon!!
  Så allt är relativt, det beror bara på hur man väljer att se på saken..

 3. Karina skriver:

  Jag håller på dig och vet att du fixar det 🙂

  Kram i massor

 4. Ulrica skriver:

  Kom just på en sak. Du får snart ett mail med bilden som visar hur man ska väga sig!

 5. Anonym om Filippierna…. det finns inga sötsaker i i Sudan! Inbördeskrig har härjat där i 25 år. Det finns inga restauranger, inga vägar, ingen infrastruktur att tala om, ingen polisorganisation värd namnet, ingenting…det man äter där är ris med kyckling eller ris med fisk. Det finns VERKLIGEN inget annat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..