ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Vänner

Funderingar

För 10 min sen så ringer det på dörren och innan jag hinner resa mig så hör jag någon rusa in och gasta “HALLÅÅÅÅ!”

Käraste vännen Christina på Tara kommer inrusande med varsin Alla-Hjärtans-Dag-present till mig och talibanen.

Sen rusade hon iväg igen. “Är på Alla-Hjärtans-Dag-turné serru!”

Vilken idé;

att åka runt till sina käraste vänner och dela ut presenter.

Tänk så lite det behövs för att göra någon annan glad.

Tack bäjbi! Nu är jag glad igen.

Vänner

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.