…och som jag sprang!

…men först hann jag säga;

”tänk nu på att det var 31 dagar i december och MÅNGA röda dagar (= ob-tillägg)!”

Sen sprang jag.

Eller rättare sagt, jag drog till tippen. Och till inredningsbutiken. Och till dagis.

Med en avstängd mobiltelefon.

Väry lugnt och fint.

 1. Kia skriver:

  Jag har funderat och funderat – vad har ni för butiker egentligen? Ibland tror jag att det är små gulliga med svindyr heminredning som vi kunder inte kan leva utan. Men så plötsligt får jag för mig att det är någon slags sju-elva butiker. Blir sååå förvirrad.
  Kanske måste jag leta längre bak i tiden i dina blogginlägg.

  Själv kör jag med osynliga öronproppar när löner ska betalas ut. Min make/chef har en tendens att hitta fler fula ord var fjärde vecka…….
  Som jag då ( en av en helt annan anledning)

 2. Rijo skriver:

  Du är såå klok…. =)

 3. Mona skriver:

  Haha, I wish! Han budgeterar någorlunda men då det är timanställda och man ibland måste jobba över så är det svårt att vara exakt. Å andra sidan så vill han inte inse att varje år har ett antal röda dagar..svider hårt i plånkan serru!

 4. Eftersom din man är en skillad bisnisman så antar jag att han bugeterat lönerna och inte alls behöver bli chockad. Eller? *asg*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..